Polyester voertuigen

Polyester voertuigen

auto’s, motoren, treinen, trams, pro light rail , aanhangers, paardentrailers, caravans

Bij Nimbus kunststof bent u aan het juiste adres voor schade herstel of reparatie aan uw polyester auto of motorfiets, bij kleine reparaties kunnen wij deze uitvoeren bij de klant.

Bij grote schade werken wij vaak samen met verschillende autoschade bedrijven, met deze bedrijven werken wij al vele jaren.

De polyester schade wordt door Nimbus met de grootste zorg gerepareerd, wij gebruiken hiervoor speciale high tech harsen en materialen. Met normale hars heb je namelijk geen goede hechting op oud polyester. Ook voor renovatie of restauratie van uw polyester auto, u kunt bij ons terecht voor totaal renovatie of restauratie maar ook deel restauratie behoort tot de mogelijkheden.

Wij restaureren uw auto en de polyesterdelen met veel zorg en aandacht, dit kan op locatie bij de klant maar u kunt de auto ook bij ons brengen of laten ophalen. Wij werken veel samen met een auto restauratiebedrijf, wat ruime ervaring heeft met het spuiten van kunststof auto’s.

Het spuiten van een polyester auto is een vak apart, net als bij het polyesterwerk is de juiste kennis van materialen, en vakmanschap een must voor een perfect eind resultaat.

Vraag vrijblijvend naar alle mogelijkheden die Nimbus u kan bieden.

Polyester slijtlaag in

vrachtauto, bestelbus, reparatie van koelwagens

Bij het bekleden van vrachtauto’s en bestelbussen wordt een slijtvaste kunststofvloer aan gebracht in de gewenste kleur, desgewenst kunnen ook de zijwanden en het dak worden bekleed. Deur panelen worden desgewenst vervangen door polyester exemplaren.

Voordelen:

  • Slijtvast, grote mate van hygiene, en gemakkelijk schoon te houden.
  • Hogere inruil voor uw auto.

Desgewenst kan bij verkoop alles weer verwijderd worden zodat de auto er aan de binnenzijde nog steeds als nieuw uitziet. Deze toepassing is ideaal voor de horeca denk hierbij aan vleesvervoer, visvervoer, groente en fruit, bakkerijen ed.

Zoals u merkt zijn vele mogelijkheden denkbaar.

Bel of mail ons voor meer info.