Recreatie en zwembaden

Glijbanen en speeltoestellen

Wij repareren en onderhouden waterglijbanen en speeltoestellen in zwembaden, speeltoestellen en glijbanen in peuterspeelzalen, speeltuinen en pretparken. Deze objecten worden regelmatig gekeurd (meestal ieder jaar) door de keuringsdienst van waarde. Dit doen wij voor bedrijven die glijbanen en speeltoestellen leveren maar u kunt ook rechtstreeks bij ons terecht.

Vooral in glijbanen zitten vaak gelcoat kraken welke gevaar op kunnen leveren wanneer bij deze gelcoat laag stukjes los raken. Glijbanen in zwembaden worden veel gebruikt en hebben veel te lijden, vandaar dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de veiligheid van uw gasten te waarborgen. Nimbus kunststof kan de glijbaan of speeltoestellen eerst keuren en desgewenst repareren. Op deze manier bent u verzekerd dat uw gasten veilig van deze objecten gebruik kunnen maken. Omdat in zwembaden een glijbaan veel gebruikt wordt, kan Nimbus kunststof u bij eventuele schade snel van dienst zijn. U kan vaak de andere dag al worden geholpen.

Maak vandaag nog afspraak, wij informeren u dan over onze keuring, eventuele reparatie tarieven en onze werkwijze.

Uw eigen zwembad in uw tuin

Wilt u een zwembad in uw tuin of heeft u problemen met uw polyester bad. Nimbus helpt u bij de realisering van uw plannen, of repareert uw zwembad zodat u weer lang kunt genieten. Wij werken door heel Europa dus ook voor uw zwembad in Frankrijk kunt u bij ons terecht. Enkele voorbeelden van onze werkzaamheden, onderhoud bijvoorbeeld het vernieuwen van de toplaag. Reparatie van scheuren, laminaat schade, gelcoat kraken etc. Nieuwbouw (Aanleg zwembaden, bekleden van natte ruimte)Wij kunnen tegen aantrekkelijke prijzen, uw plannen realiseren als u een zwembad in uw woning of tuin wilt aanleggen.

Overleg met ons wat uw plannen zijn en wij maken vrijblijvend voor u een offerte. De voordelen van een polyester zwembad zijn, een lange levensduur, zeer sterk, bestand tegen temperatuur verschillen, in iedere vorm en kleur te maken, relatiefsnel te realiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

Polyester zwembaden

Wij renoveren en repareren particulieren en gemeentelijk zwembaden. Reparatie en met polyester bekleden van peuter zwembadjes en zwemvijvers.

Sauna en wellness complexen

Aanleg en realisatie van polyester stoomcabines, stoomgrot, of ijsgrot, zoutbaden, dompelbaden, whirlpools, Jacuzzi etc