Waterglijbanen en speeltoestellen

Waterglijbanen en speeltoestellen

Wij repareren en onderhouden en herstellen waterglijbanen en speeltoestellen in zwembaden, speeltoestellen en glijbanen in peuterspeelzalen, speeltuinen en pretparken.

Nimbus kunststof kan de glijbaan of speeltoestellen eerst keuren en desgewenst repareren. Op deze manier bent u verzekerd dat uw gasten veilig van deze objecten gebruik kunnen maken. Omdat in zwembaden een glijbaan veel gebruikt wordt, kan Nimbus kunststof u bij eventuele schade snel van dienst zijn. U kan vaak de andere dag al worden geholpen.

Maak vandaag nog afspraak, wij informeren u dan over onze keuring, eventuele reparatie tarieven en onze werkwijze.

Keuringen en veiligheidsinspectie
Wij kunnen voor u een veiligheidsinspectie uitvoeren de glijbaan wordt gecontroleerd op gebreken en deze kunnen ook door ons worden hersteld.

Polyester en gelcoat reparatie
Vooral in glijbanen zitten vaak gelcoat kraken welke gevaar op kunnen leveren wanneer bij deze gelcoat laag stukjes los raken.
Glijbanen in zwembaden worden veel gebruikt en hebben veel te lijden, vandaar dat regelmatig onderhoud noodzakelijk is om de veiligheid van uw gasten te waarborgen.

Kitten van naden
Na verloop van tijd gaan de naden vaak lekken wij hebben speciale kitten in diverse kleuren om lekkage weer te verhelpen.

20160802_123520